År 2009

En drøm blev til virkelighed-et halvt år på studieophold i USA

Forelæsninger, venner og Zumba (det gode studieliv)
I 2009 var jeg så heldig at få muligheden til at tage et semester i USA.  I just loved it! Jeg trivedes rigtig godt med den amerikanske uddannelses metoder, jeg mødte nogen fantastiske mennesker og ikke mindst oplevede jeg Zumba for første gang i mit liv (blev senere selv instruktør og Dans blev en stor del af mit liv). Kort sagt jeg havde det fantastisk! Og dog!

God nat og sov godt (for h***de)
Det blev svære og svære for mig at falde i søvn. Jeg ville vende og dreje i sengen til kl. 2-3 midt om natten indtil jeg fald i søvn. I starten troede jeg at det var alt det spænding omkring de nye ting der sket omkring mig, men det blev kun værre. Til sidst blev jeg helt desperat efter at få noget ordetligt søvn og henvendte mig til lægen for at bede om noget sovemedicin.

Stofskifte tal liiige i underkanten
Jeg kan ikke huske hvad han spurgte mig mig, men husker at han gav sig god tid og de tog en blodprøve. Dengang forekom mig på ingen måde at spørge hvad de tester mig for og det var nok fordi jeg havde en opfattelse af mig selv som sund or rask-jeg skulle jo bare have lidt hjælp til at falde i søvn. Lægen rådet mig til at holde øje med mit stofskifte tal, da mine tal lå liiiige i underkanten. Jeg tænkt ikke så meget over det og besluttede at vente til at jeg kom hjem til Denmark og få en snak med min danske læge om det.

Tilbage i Denmark, afviste min danske læge dette blankt og sagde at lægen i USA vil nok bare sælge mig noget medicin. Mit stofskifte fejler intet, sagde han og jeg stillede ikke spørgsmålstegn på daværende tidspunkt ved ekspertisen af min danske læge og acceptere det ukritisk.

With looks to kill competition

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli.